Gépeink, Eszközeink
HP Latex 310

Nyomtatási szélesség: 135cm.
A Hp latex 310-es nyomtatónkkal gyártjuk a festővászonképeket, rollup filmeket és különböző öntapadós fóliákat. A latex nyomtatás különlegessége hogy a nyomat jobban ellen áll a külső behatásoknak, így nem feltétlen szükséges az öntapadós nyomatokat laminálni. Természetesen a laminálás ezen nyomtatóval készült nyomatoknak az élet tartamát is megnöveli, illetve a nagyobb illesztős nyomatok kihelyezését könnyebbé teszi. A nyomatokon a színek a 6 színnek köszönhetően élesek és a színátmenetek szépek.

Roland Versa 640
Nyomtatási szélesség: 160cm.
A Roland Vs640-es nyomtató a hat szín mellett még tartalmaz fehérszínt is, így a kisebb víztiszta nyomatok alá vagy fölé tudunk teljes vagy részleges fehér színt nyomtatni. A nyomtató festéke alkalmas a póló grafikáknyomtatására is mert a nyomtatás éles és tartós lesz még a mosás ellenére is. A nyomtató rendelkezik egy beépített késsel, melyel azonnal tudjuk a vinyl nyomatokat körbe riccelni, az alap anyag kivétele nélkül
MUTOH Valuejet 425
Mutoh Valuejet 425 egy térgy nyomtató, mellyel lehetőségünk van a kis darabszámú tollak, öngyújtók és egyéb kisebb tárgyak nyomtatására, de akár nagyobb mennyiségben minden egyes darabra más és más grafikával. Legnagyobb nyomtatási méret: 45×30cm.
Roll Lam lamináló
Vinyl nyomatok laminálása fényes-, matt- és padló laminál fóliával, és víztiszta nyomatok laminálása fehér vinyllel hogy belülről lehesen ragasztani, illetve két oldalas kirakati vinyl nyomatok összelaminálása.
HP Scitex FB 750
Nyomtatási szélesség: 250cm
A HP Scitex FB 750-es egy hibriod nyomtató mellyel táblás anyagokat illetve tekercses anyagokat is tudunk nyomtatni maximum 250cm szélességig. Ezen a gépen nyomtatjuk a molinót, hálót, textilt, oneway fóliát, papírt és a táblás alapanyagokat.
Fosion Plotter
Vágó plotterünkkel különböző fóliákat illetve nyomtatott fóliák kontur vágását tudjuk elvégezni, ide értve a vasalható fóliákat is. vágási szélesség maximum 118cm.
Esko Kongsberg XL 44
A pontos és vágás érdekében az elkészült nyomatokat Esko vágó géppel vágjuk. forma vágás illetve vágás és riccelés kombinálása esetében is ezt a gépet használjuk. Az esko vágó gép alkalmas a táblák egyenes és formavágására is. A különböző késeknek és maró száraknak köszönhetően igen széles a megmunkálható anyagok köre.
EBA 4305
A nyomtatás végeztével a nyomatokat egy kézi EBA 4305 Mechanikus papír vágóval vágjuk meg. Füzeteket, katalógusokat készítünk a hajtáson történő tüzésel, amihez BookletMac tűzőgép van segítségünkre, illetve igény szerint gerinc ragasztással is.
Konica Minolta Bizhub C654 - Digitális nyomdagép hajtógató és tűző egységgel
Névjegykártyák, kispéldányszámú szórólapok, katalógusok, naptárak és egyéb nyomdai termékek előállításához.